Създадохме този ресторант, водени от идеята да предложим  уютно място, на което всеки наш гост да се чувства добре. Направихме го с много любов и старание. Надяваме се той да се превърне в любимото ви място за срещи с приятели, за нас ще е удоволствие да ви посрещаме със семейството ви и децата.
В забързания ни свят, в който всеки наш ден е състезание, искаме да предложим място, което ви кара да се чувствате уютно и спокойно. Място, на което да се връщате с удоволствие.
Ние ще ви чакаме с чаша добро вино и настроение!

Кухнята ни е семпла и разбираема, с акцент върху барбекюто. Но също така включва свежи и нестандартни салати, изкушаващи предястия и разтапящи сърцето десерти. Тук можете да изпиете по чаша хубаво вино с приятел, докато обядвате, или да отнесете у дома прясно изпечен хляб с дъх на босилек или розмарин.
Отделяме особено голямо внимание на предварителният подбор и подготовка на храната, ежедневно зареждаме със свежи плодове,зеленчуци и пресни охладени меса и риби, овкусени с подходящи маринати и подправки, които да удовлетворят и най- изтънчените небца.
А за да се различаваме от всички останали места в града, ние ще ви предложим и няколко нетрадиционни забавления. Концепцията на Porky`s e вечеря и клуб в едно. Всяка седмица любителите на бирата ще могат да участват в турнирите по бирпонг, а за тези, които „тренират” редовно, всеки месец ще има състезания по надяждане. Специални изненади сме подготвили и за най- малките ни клиенти.

Шеф Николай Боруков